H&R Products gaat haar vleugels spreiden naar een fullservice webbureau en daarom zullen wij vanaf 24 september door het leven gaan als STRIXI. Uiteraard met de service, kwaliteit, het team en ervaring die je van ons gewend bent maar dan in een nieuw jasje!
Benieuwd naar onze huidige diensten en een greep uit de cases waar wij trots op zijn? Neem een kijkje op onze nieuwe website:

STRIXI.NL
Airthurium, website ontwikkeling - H&R Products - Web&Marketing
16655
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16655,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge

Airthurium

  • Airthurium
  • Airthurium
  • Airthurium

Over dit project

Van Anthura B.V. kregen wij de opdracht om de website www.airthurium.com te ontwikkelen voor het product Airthurium. Voor dit project hebben wij de technische ontwikkeling van de website verzorgd. In de website zijn unieke elementen ontwikkeld zoals bijvoorbeeld de 360° animerende Airthuriums.

Een ander vereiste was dat de plant ook handmatig geroteerd kon worden. We hebben hiervoor een techniek ontwikkeld zodat je op zowel mobiel als desktop zelf de planten kan draaien op verschillende plekken in de website.

Verder is de website in 8! talen beschikbaar waarvoor ook een aparte CSS is ontwikkeld. De website had als doel om de bezoeker te informeren over de mogelijkheden van de plant en in welke omgevingen dit gebruikt kan worden.

 

CMS ontwikkeling

Om het voor de eindgebruiker zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij het CMS (Content Management Systeem) ingericht op het beoogd gebruik. Zo is de learning curve in het onderhouden van de website erg laag en dragen wij automatisch bij aan een goed onderhouden website! Wil jij ook je CMS aanpassen om het up to date houden van je website makkelijker te maken voor jou of je personeel? Neem dan vooral even contact met ons op!

 

Responsiveness

Om de website aantrekkelijk te maken zijn er teksten speels geplaatst. Deze posities worden dynamisch aangepast op verschillende apparaten. Verder houdt de font grootte van deze elementen rekening met de breedte van het scherm waarin de bezoeker de website gebruikt. Hierin is met de ontwikkeling van de CSS rekening gehouden met de font groottes zoals Chinese karakters.

 

Over Airthurium

Airthurium is een initiatief van veredelaar Anthura en benadrukt de luchtzuiverende werking van anthuriums. Elke anthurium heeft een luchtzuiverende werking, maar de capaciteit hangt af van het bladoppervlak: hoe groter de plant (potmaat), hoe groter de luchtzuiverende werking.

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van unieke websites? Lees er hier meer over!

Bekijk website

Categorie
Website ontwikkeling
Tags
website, meertalig, animatie, development, ontwikkeling