Apeurope B.V. - H&R Products - Web&Marketing
16520
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16520,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Apeurope B.V.

Over dit project

Voor Apeurope B.V. ontwikkelde wij een geheel nieuwe meertalige website voor haar applicatie QuikID™. De website is volledig responsieve opgebouwd, d.w.z. dat het geschikt is voor alle apparaten zoals tablets, telefoons en pc’s. Verder is er ook een SSL certificaat geïnstalleerd om de data van en naar de website te beveiligen tegen kwaadwillenden, daarnaast wordt hiermee de ranking van hun website op Google verbetert.

 

Online marketing
Om de applicatie meer aandacht te geven in Nederland, hebben wij een gerichte LinkedIn campagne ingezet.

 

Over QuikID™

QuikID™ is een applicatie waarmee gebruikers van zijn of haar computer kunnen weglopen, waarbij automatisch hun computer wordt beveiligd. QuikID™ voorkomt ongeautoriseerde toegang tot computers, tablets en netwerken. Het beveiligd hierdoor waardevolle bedrijfsmiddelen en vertrouwelijke data aan het einde van de lijn. Met optionele multifactor authenticatie zoals PIN, biometrisch of wearables zorgt het voor een verhoogde veiligheid.

 

Bekijk website

Categorie
Website ontwikkeling