H&R Products gaat haar vleugels spreiden naar een fullservice webbureau en daarom zullen wij vanaf 24 september door het leven gaan als STRIXI. Uiteraard met de service, kwaliteit, het team en ervaring die je van ons gewend bent maar dan in een nieuw jasje!
Benieuwd naar onze huidige diensten en een greep uit de cases waar wij trots op zijn? Neem een kijkje op onze nieuwe website:

STRIXI.NL
Kiwanis City Swim - H&R Products - Web&Marketing
15733
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15733,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge

Kiwanis City Swim

Over dit project

Voor Kiwanis Doetinchem- De Graafschap City Swim ontwikkelde wij een geheel nieuwe website + huisstijl. Als hoofdsponsor van het evenement voor Kiwanis Doetinchem-De Graafschap City Swim hebben wij de website inclusief de volledige integratie van een gebruiksvriendelijk ticket- en sponsorsysteem gerealiseerd. Er kan op de website direct met iDeal worden afgerekend. Met dit systeem kunnen er, met behulp van een applicatie op een Android of iOS smartphone, direct tickets worden gescand.

Bekijk website

Categorie
Website ontwikkeling, Webshop ontwikkeling, Technische hoogstandjes