H&R Products gaat haar vleugels spreiden naar een fullservice webbureau en daarom zullen wij vanaf 24 september door het leven gaan als STRIXI. Uiteraard met de service, kwaliteit, het team en ervaring die je van ons gewend bent maar dan in een nieuw jasje!
Benieuwd naar onze huidige diensten en een greep uit de cases waar wij trots op zijn? Neem een kijkje op onze nieuwe website:

STRIXI.NL
TaskTeam - H&R Products - Web&Marketing
16784
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16784,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge

TaskTeam

Over dit project

Een mooi voorbeeld wanneer je een mobiele website inzet in plaats van een responsive website.

Voor TaskTeam hebben we een desktop en mobiel design van HLO Creative Design Agency gerealiseerd om documenten zo inzichtelijk mogelijk te maken voor hun leden. Daar waar je op desktop meer ruimte hebt voor het tonen van informatie in 1 oogopslag, kan het uitdagend zijn om het overzicht te bewaren op mobiele apparaten. Daarom hebben wij hiervoor aparte functionaliteiten toegevoegd op mobile.

 

Daarnaast hebben wij op deze website evenementen en documenten aan elkaar gekoppeld in het CMS systeem.
Hierdoor kunnen documenten gevonden worden op categorieën en zoekwoorden van documenten, maar ook die van evenementen.

 

Hiervoor hebben wij ook een speciale query ontwikkeld die geschikt is om op de verschillende berichttypen te zoeken. Wat een handige bijkomstigheid hiervan is, is dat het nog makkelijker beheersbaar is geworden in het CMS systeem!

 

Bekijk de website via taskteamcso.com en bekijk de video hieronder voor een impressie!

 

Categorie
Website ontwikkeling, Technische hoogstandjes