H&R Products gaat haar vleugels spreiden naar een fullservice webbureau en daarom zullen wij vanaf 24 september door het leven gaan als STRIXI. Uiteraard met de service, kwaliteit, het team en ervaring die je van ons gewend bent maar dan in een nieuw jasje!
Benieuwd naar onze huidige diensten en een greep uit de cases waar wij trots op zijn? Neem een kijkje op onze nieuwe website:

STRIXI.NL
Suppan Food - H&R Products - Web&Marketing
16840
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16840,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge

Suppan Food

Over dit project

Over Gym Suppan

Sporten, we zijn er (bijna) allemaal druk mee bezig tegenwoordig. Lekker veel bewegen en daarbij goed eten is gezond, dat weten we. Maar waarbij het sporten vaak nog wel lukt, is het vinden van een goede maaltijd voor na het sporten lastig! Dit ondervonden ook de sport eigenaren van Gym Suppan in De Ronde Venen. Om deze reden werden er ideeën gedeeld over het maken van een eigen restaurant in hun gym, met als uitkomst: Suppan Food. Een restaurant waar sporters, na het sporten, kunnen genieten van een heerlijk en vooral gezonde maaltijd! Bekijk snel alle heerlijke maaltijden op https://suppanfood.nl/

Suppan Food

De opdracht

In samenwerking met Suppan Food hebben wij een logo bij het merk ontworpen. Daarnaast moest de branding nog verder worden uitgewerkt. Uit de nauwe samenwerking zijn wij op creatieve ideeën gekomen in de vorm van flyers, menukaarten, een loyaliteitscampagne en uiteraard de webshop voor het restaurant. Bij het maken van de webshop moest rekening gehouden worden met het concept van afhalen en direct opeten. Voor de optie afhalen is er rekening gehouden met de afhaaldag en afhaalmoment. Om vragen omtrent allergieën bij het afhalen te voorkomen, hebben wij een notitievlak bij het bestelformulier toegevoegd. Dit bij elkaar zorgt voor een duidelijke en overzichtelijke webshop voor de bezoeker.

 

Wat maakt Suppan Food uniek

Bewegen en gezond eten is de trend van het moment. Om die reden spelen steeds meer restauranteigenaren hierop in. Wat maakt Suppan Food dan uniek?

Behalve de ervaring van de eigenaars is de moderne manier van bestellen onderscheidend te noemen. Je kunt namelijk voordat je gaat trainen je bestelling doorgeven en na het trainen je bestelling ophalen. Wil je toch liever daar een hapje eten? Ook dit kan. Scan de QR code aan de tafel en jouw bestelling komt eraan. Toch klinkt deze moderne manier van bestellen nogal onpersoonlijk. Ook hierop is iets bedacht! Bij elke afhaalmaaltijd wordt een persoonlijk kaartje gedaan en bij elke bestelling die binnenkomt ontvang je een leuke videoboodschap!

 

Samenwerking

De samenwerking met Suppan Food is intensief geweest en heeft zijn vruchten afgeworpen. Doordat het een nauwe samenwerking is geweest zijn we op steeds meer nieuwe ideeën gekomen! Naast het ontwerpen van het logo, de flyers en de webshop, zijn er ook op locatie extra functionaliteiten toegevoegd. 

  • Bestellingen die binnenkomen worden meteen bij de kok op een scherm getoond
  • Bestellingen (ook online) worden direct geprint 
  • Naast de online bestelmogelijkheid is het ook mogelijk om aan de bar bestellingen te doen

 

Het systeem was zo compleet geworden, dat zelfs een kassasysteem niet meer nodig bleek te zijn!

 

Bekijk de site en geniet van een heerlijke, gezonde maaltijd! 

Categorie
Webshop ontwikkeling, Technische hoogstandjes