H&R Products gaat haar vleugels spreiden naar een fullservice webbureau en daarom zullen wij vanaf 24 september door het leven gaan als STRIXI. Uiteraard met de service, kwaliteit, het team en ervaring die je van ons gewend bent maar dan in een nieuw jasje!
Benieuwd naar onze huidige diensten en een greep uit de cases waar wij trots op zijn? Neem een kijkje op onze nieuwe website:

STRIXI.NL
Vormgeving en drukwerk - H&R Products - Web&Marketing
16208
page-template-default,page,page-id-16208,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vormgeving en drukwerk

Grafische vormgeving is meer dan alleen iets moois maken, het is een belangrijke vorm van communicatie. Een creatief ontwerp kan de aandacht trekken en verleiden tot lezen of kopen. Met een goed afgestemde vormgeving kun je jouw doelgroep beter bereiken. Wij kunnen je hierbij goed helpen!

Ook voor al je drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je verrassen door onze prijs-kwaliteitverhouding.

 

Waarom bij ons?

  • Grafische vormgeving en drukwerk dat eruit springt;
  • De juiste kwaliteit/prijsverhouding;
  • Service gerichte organisatie;
  • Snel, flexibel en meedenkend met de klant;

 

Waarmee kunnen we je nog meer helpen?

 

Productfotografie
Je kunt producten door ons professioneel laten fotograferen voor de perfecte uitstraling in jouw online/offline uitingen! Met behulp van uitstekende belichting en een hoge resolutie camera’s maken wij prachtige foto’s van jouw producten zodat dit goed tot zijn recht komt in al je uitingen!

Mike

Grafisch Vormgever