H&R Products gaat haar vleugels spreiden naar een fullservice webbureau en daarom zullen wij vanaf 24 september door het leven gaan als STRIXI. Uiteraard met de service, kwaliteit, het team en ervaring die je van ons gewend bent maar dan in een nieuw jasje!
Benieuwd naar onze huidige diensten en een greep uit de cases waar wij trots op zijn? Neem een kijkje op onze nieuwe website:

STRIXI.NL
Ontwikkeling DACT Treasury Beurs - H&R Products - Web&Marketing
16542
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16542,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge

DACT Treasury Beurs

Over dit project

Van DACT Treasury Beurs kregen wij de opdracht om https://treasurybeurs.nl in zijn geheel te vernieuwen. De ontwikkeling van de nieuwe website moest moest de inhoud van het event beter overbrengen. Het was een uitdaging om alle informatie over het event zo summier en duidelijk mogelijk te communiceren.

Voor dit project hebben wij de technische ontwikkeling van de website verzorgd. In de website zijn unieke op maat gemaakte elementen verwerkt, met als code pareltje van de website het programma. Hierin is gebruik gemaakt van een SVG lijn die dynamisch wordt gevuld zodat de gebruiker als het ware door alle programmapunten wordt begeleid.


Custom database koppelingen

We hebben het inschrijfformulier gekoppeld aan een externe database zodat dit in hun eigen systemen verwerkt kan worden. Hiervoor zorgen we ervoor dat alle inschrijvingen niet onnodig over hoeven te worden getypt in andere systemen.

Wil jij ook slimme koppelingen maken met je website en je interne proces vereenvoudigen? Neem dan contact met ons op!

 

CMS ontwikkeling

Om het voor de eindgebruiker zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij het CMS (Content Management Systeem) ingericht op het beoogd gebruik. Zo is de learning curve in het onderhouden van de website erg laag en dragen wij automatisch bij aan een goed onderhouden website! Wil jij ook je CMS aanpassen om het up to date houden van je website makkelijker te maken voor jou of je personeel? Neem dan vooral even contact met ons op!

 

Meertaligheid

De website is opgezet voor meertaligheid. Zo kan de website in Engels en Nederlands worden bekeken.

 

Custom CSS

Om de teksten in de verschillende blokken van de website speelser te maken is er gespeeld met groottes van verschillende woorden binnen de blokken. Verder is de ruimte tussen letters ook custom aangepast en wordt er gebruik gemaakt van 5 verschillende fonts over de gehele website.

 

Responsiveness

De website is geoptimaliseerd voor gebruik op desktop en tablet, ook op mobiel is de pagina goed te bekijken. Verder zal er later dit jaar een wAPP(web APP) worden ontwikkeld. Die zal actief worden zodra de Treasurybeurs zal starten. Gebruikers zien dan op hun mobiel een weergave in de vorm van een applicatie om gemakkelijker door de website te navigeren.

 

Over DACT Treasury Beurs

Praktijkgerichte workshops en vakinhoudelijke presentaties over actuele trends en ontwikkelingen. Informatie over de allernieuwste oplossingen, producten en technieken op uw vakgebied. En volop ruimte voor interactie met collega’s en vakgenoten. Dat is de succesformule van de DACT Treasury Beurs, hét jaarlijkse evenement voor treasurers en andere (financiële) professionals.

Bekijk website

Categorie
Website ontwikkeling
Tags
development, ontwikkeling, website, meertalig, animatie, svg